Contact

(english below!)

Ik vertel verhalen. Ik kan niet anders en dus heb ik maar besloten er mijn carriere van te maken. Ik vertel verhalen op Youtube, voor publiek en op mijn Instagram-pagina.

Op YouTube (110.000 abonnees) maak ik video’s voor mijn kanaal “Dit Gebeurt Er Als”. Hier doe ik vooral experimenten op het gebied van food, (mentale) gezondheid en duurzaamheid. Op mijn Instagram (33.000 volgers) deel ik vooral persoonlijke, alledaagse dingen (heel veel katten!), maar ook mijn reis naar een duurzamer leven en de uitdagingen die ik daarbij tegenkom.

Naast het delen van mijn eigen verhalen maak ik ook content voor merken en bedrijven die bij me passen. Denk aan WWF, Interpolis, Too Good To Go,  KVK en De Correspondent. Met deze samenwerkingen probeer ik telkens weer de kracht van Influencer Marketing te bewijzen: Het delen van relevante verhalen met een heldere en logische link naar de merken en partners.

Heb je interesse om samen te werken voor content, creatief werk, concepten of een keynote? Laat het me dan vooral weten (maar weet dat ik heel kieskeurig ben ;))


I am a storyteller. I can’t help myself from telling stories so I made it my career. I do it on Youtube, in front of an audience, for brands and on my own Instagram page.

On YouTube (110.000 subscribers) I make videos for my channel “Dit Gebeurt Er Als” (what happens when…). Here I do experiments on topics like food, (mental)  health and sustainability. On Instagram (33K followers) I talk about personal, everyday stuff, as well as my journey and the challenges I encounter as I go towards living a more sustainable life.

As well as tell stories that I just want to share, I’ve created online content for companies like WWF, Interpolis, Too Good To Go, The Dutch Chamber of Commerce and The Correspondent. I feel like these collaborations have consistently proved what can be great about Influencer Marketing: Relevant stories for my audience with a natural link to the brands involved.

Would you like to work together on content, creative work or a talk?
Contact me! (but know: I am very picky 😉)