Welkom op DIT GEBEURT ER ALS

 

‘A walking whirlwind of flailing limbs and blonde hair’ – is hoe iemand mij ooit eens beschreven heeft. Ik hou van experimenteren, filmen en nieuwe dingen ontdekken dus dit alles vind je terug in mijn wekelijkse videobrouwsels op YouTube. O ja, en ik hou ook heel erg van eten, dus daar zal je zeker ook veel van terugzien.

DIT GEBEURT ER ALS filmpjes zijn videoverslagen van experimenten die ik zelf heb uitgevoerd. Ik ben nieuwsgierig aangelegd, doe graag onderzoek en kijk vervolgens hoe ik dingen zelf ervaar. Dit kan uiteenlopen van het Paleo-dieet proberen tot een sportmethode testen tot een week lang op blote voeten lopen. Vaak serieus bedoeld, vaak ook niet. Je mag mijn mening voor waarheid aannemen, maar ik zou het niet doen. Ik hoop wél dat je het leuk vind om te kijken.