Welkom op DIT GEBEURT ER ALS

‘A walking whirlwind of flailing limbs and blonde hair’ – is hoe iemand mij ooit eens beschreven heeft. Ik hou van experimenteren, filmen en nieuwe dingen ontdekken dus dit alles vind je terug in mijn wekelijkse videobrouwsels op YouTube. O ja, en ik hou ook heel erg van eten, dus daar zal je zeker ook veel van terugzien.

DIT GEBEURT ER ALS filmpjes zijn videoverslagen van experimenten die ik zelf heb uitgevoerd. Ik ben nieuwsgierig, doe graag onderzoek en kijk vervolgens hoe ik dingen zelf ervaar. Dit kan uiteenlopen van het Paleo-dieet proberen tot een sportmethode testen tot een week lang op blote voeten lopen. Vaak serieus bedoeld, vaak ook niet. Je mag mijn mening voor waarheid aannemen, maar ik zou het niet doen. Ik hoop wél dat je het leuk vind om te kijken.

BLIJF OP DE HOOGTE
Check mijn Facebook om op de hoogte te blijven van alle posts en nieuwe video’s, mijn Twitter voor random onzin en/of Instagram voor foto’s daar van. Liever Snapchat? Vind me via accountnaam marijevdmade. O, en natuurlijk YouTube, de reden dat ik dit alles gestart ben.

CONTACT
Schrijven, video’s maken, social media beheren etc. doe ik hier, maar ook voor anderen. Heb je interesse, stuur mij dan even een berichtje!

Een reactie op “Welkom op DIT GEBEURT ER ALS

  1. Het filmpje ” dit gebeurt er als je 1 week diabeet bent” is super illustratief en spreekt beter aan wat Diabetes verenigingen brengen. Zelf heb ik een vorm van type DM II zo 6 jaar aan de insuline ook voor dit type is de dagelijkse gang hetzelfde. Wel is de vingerprik te vervangen voor een Glucose sensor (Abbott) die 14 dagen continu meet wat enorm fijn is. Veel mensen weten ook niet dat er diverse veiligheid naaldjes bestaan die heel dun zijn en waar niemand zich kan aan prikken. Jou Youtube kanaal is erg leuk en creatief om telkens een nieuw onderwerp uit te proberen. Heel veel succes verder.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s