Dit gebeurt er als je een Disney prinses wilt zijn

Ha, nieuwsgierig geworden? Snap ik, want dit is toch de ultieme droom van ieder meisje? Ja of ja?

Ik zeg ja, en daarom wilde ik dan ook een echte prinsessenjurk dragen op mijn trouwfeest. Maar aangezien ik wat ongebruikelijke maten heb en vooral heel pietepeuterig ben qua wat ik precies in mijn hoofd had, besloot ik om deze jurk zelf te maken/samen te stellen… met hulp van mijn vriendin Christina.

In onderstaande video leg ik kort uit hoe we dit hebben gedaan.

Christina heeft een eigen modelabel en winkel (The Girl Can’t Help It) in Amsterdam waar je sowieso eens naartoe moet als je een perfecte little black dress nodig hebt, de ultieme zomerjurk zoekt of helemaal into pin-up, sixties en rockabillly geïnspireerde outfits bent.

P.S: al met al heeft deze jurk 430 euro gekost: 250 euro voor het korset, 90 euro stof voor de rok en 90 euro voor de petticoat. Valt best mee, vind ik? Al vraag ik me wel af hoe die Disneyprinsessen dit vroeger konden bekostigen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s