Dit gebeurt er als je in de nieuwe film van Ryan Reynolds speelt

Hitman’s Bodyguard! Deze nieuwe film met o.a. Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en Salma Hayek wordt momenteel opgenomen in Amsterdam. Omdat ik nog ingeschreven sta (van lang terug) bij een castingbureau én wat tijd over had, kon ik afgelopen week een paar dagen figureren op de set van deze mega Amerikaanse productie. En wat een ervaring was dat! Had ik voor geen goud willen missen. Check het in de onderstaande #ditgebeurterals video.

 

EDIT: Sh*t, ik heb de video moeten verwijderen. Helaasch, pindakaasch. Zodra de film uit is, zet ik de video weer online. 😉

 

Heb jij suggesties of ideeën voor experimenten die ik kan uitvoeren? Laat een reactie achter onder een video of reageer via Instagram: @marijenyc.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s