Dit gebeurt er als je een week op pizza leeft

Dit gebeurt er als je een week op pizza leeft

Dit experiment was een van de eerste ideeën die ik voor mijn YouTube Kanaal ‘Dit gebeurt er als’ had – en nee, dat komt niet omdat ik zo’n hekel heb aan pizza natuurlijk. Dit moest toch een eitje zijn?! Wat in het leven is nu lekkerder dan pizza? (Oké, chocolade wint, maar toch…)

Vol zelfvertrouwen begon ik afgelopen maandag aan een week lang deeg met toppings – want dat is de definitie van pizza. Let op: het gaat dus om ontbijt, lunch, diner én snacks. Ik zou helemaal niets anders mogen eten.

Wat ik allemaal heb beleefd in New York, wat er gebeurde met mijn gewicht en omvang, mijn huid en hoe het me mentaal af ging… dat zie je in onderstaande video’s!

PART 1:

 

PART 2:

Heb je nog vragen of vond je dit een leuke video? Laat vooral een reactie achter in de comments (vind ik heel tof!) en/of volg mij op Instagram! @marijenyc

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s