Dit gebeurt er als je een dag op M&M's leeft

Dit gebeurt er als je een dag op M&M’s leeft

‘Hoi, ik ben Marije en ik ben chocoladeverslaafd.’ Oké, misschien niet verslaafd want ik kan het onder controle houden, maar laten we zeggen dat ik iedere dag wel een blokje lust. Of… 29.

Voor mijn YouTube kanaal ‘Dit Gebeurt Er Als’ doe ik graag experimentjes en zo kwam Fit With Marit met het ‘briljante’ idee om eens te kijken wat er gebeurt er als je de hele dag op M&M’s leeft. Klinkt tof, maar er zat een adder onder het gras: je mag niet onbeperkt M&M’s eten maar precies zoveel aan calorieën als je ongeveer als volwassen vrouw per dag nodig hebt.

Ik ben de moeilijkste niet, dus ik nam de uitdaging met beide handen aan. En zo belandde ik op Times Square in New York om proviand in te slaan bij de M&M store.

Hoe het verder ging? Check het in onderstaande video!

Misschien nog wel het ergste (wat ik overigens niet meer in de video heb verwerkt): de volgende dag ben ik tot 15.00 hartstikke misselijk geweest en zag mijn huid er stukken slechter uit! Kun je nagaan wat die troep met je lichaam doet…

P.S: natuurlijk, balans is belangrijk – iets lekkers snoepen is prima, maar wees je bewust van het effect op je lichaam. Dat bewijst dit stomme experiment maar weer.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s