Helweek - Dit gebeurt er als je de Helweek doet

Dit gebeurt er als je de Helweek doet

Hoe kunnen zeven helse dagen je leven veranderen?

Maak kennis met de HELWEEK. Dit is de bestseller van Erik Bertrand Larssen, een Noorse mental coach die het principe van de Helweek bedacht heeft aan de hand van zijn ervaringen in het leger. In de Helweek stap je uit je comfortzone om tot inzichten te komen die je verder gaan helpen. Niet alleen tijdens deze loodzware week, maar ook de rest van je leven. Het kan je leven veranderen, maar je moet er wel echt iets voor doen… De week bestaat uit een strak schema: om tien uur naar bed, om vijf uur eruit. De hele week werk je hard en gefocust – gezellige praatjes met collega’s zijn dus een no-go. Social media tijdens werktijd is eveneens verboden. In de tijd die je niet werkt moet je de tv uitlaten, de rust die je neemt moet weloverwogen en kwalitatief zijn. Je sport iedere dag minstens een uur – het liefst ’s ochtends – en eet gezond. Hiervoor bestaat geen vast patroon, maar koekjes, snoep en frisdrank vallen hier natuurlijk niet onder. Daarnaast, en dat is misschien nog wel het heftigst, blijf je de nacht van donderdag op vrijdag wakker om door te werken. Pardon!? En dit zijn nog niet eens alle regels.

Elke dag staat in het teken van een ander thema waar je mee aan de gang gaat die dag. Alles draait om bewustwording, evalueren,  plannen en doelen stellen.

In feite is het een complete reboot op zowel mentaal als fysiek vlak.

… En dat kan ik wel gebruiken! Om deze – volgens Bertrand – memorabele week extra lading te geven ga ik elke dag een video maken. Check dus Ditgebeurterals op YouTube!

WIsh me luck.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s