Samenwerking met De Correspondent & Rutger Bregman

De Correspondent benaderde mij om samen te werken rondom de lancering van het nieuwe boek van Rutger Bregman: De Meeste Mensen Deugen.

Ik voelde me oprecht super vereerd want ben groot fan van beide. Dit was tevens hun eerste ‘influencer’ samenwerking. Ik heb een video gemaakt waarin ik een maand in het teken heb gezet van Random Acts of Kindness en heb daarbij vrienden gevraagd mij te helpen en ook iets moois/liefs/goeds voor een ander te doen.

Dit is de video geworden:

We hebben zo veel te gekke reacties gekregen: van leraren die de video in hun klas hebben laten zien tot mensen die zich geïnspireerd voelde een cake te bakken voor hun oudere buurman en andere ‘goede daden’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s