Dit gebeurt er als je een week lang op blote voeten loopt

… naast héél veel rare blikken van mensen.

Deze week ging ik volledig op blote voeten door het leven. Geen sokken, geen schoenen – niets, nooit. Er zijn namelijk heel wat voorstanders van het lopen op blote voeten: naast het feit dat mensen nu eenmaal met blote voeten gemaakt zijn, zou het ook andere voordelen hebben zoals beter slapen en minder stress. Ik heb heerlijk geslapen deze week, maar of ik nou echt overtuigd ben… mwah.

Check hieronder hoe ik deze week heb beleefd!

Heb jij suggesties of ideeën voor experimenten die ik kan uitvoeren? Laat een reactie achter onder de video op YouTube of vind me op Instagram: @marijenyc. Vind ik heel leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s