Succesvolle YouTube-ondernemers vertellen…

Zo word je een hit op Youtube?

Afgelopen zomer ben in geïnterviewd door Glamour Magazine:

Op dit moment zijn ze samen goed voor 77.482 abonnees, maar de kans is groot dat die gegevens inmiddels alweer achterhaald zijn. De Youtube-ladies Marije (Dit gebeurt er als) en Jamie Li begonnen vorig jaar pas met vloggen, maar hebben al een betrouwbare achterban weten op te bouwen. Wat is het geheim achter hun Youtube-succes? Glamour spreekt de meiden.

Waarom begon je met Youtube?

Marije:
“Ik was bij Women’s Health verantwoordelijk voor de website, daardoor kwam ik in aanraking met video. Ik kreeg toen te maken met een maaltijdshake die beweerde dat je ontzettend veel goede voedingsstoffen binnenkrijgt. Ik bedacht me dat als het product écht zo goed was, ik dat een week lang alleen maar kon nemen. Ik maakte iedere dag een 15 seconden video voor Instagram en daar werd leuk op gereageerd, waardoor ik besloot om meer van dat soort experimenten te doen. Mijn eerste officiële video was die waar ik een week lang paleo eet.”

Lees het interview verder op glamour.nl via deze link. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s